Dofollow sosyal imleme siteleri 2017

Dofollow sosyal imleme siteleri sitenize ve blogunuza mesajların arama motoru konumunu iyileştirmek çok önemli bir rol oynayabilir. Yüksek page rank dofollow sosyal imleme siteleri de sitenizin page rank artırmak için yardımcı olabilir.
Google page rank düzenli olarak son bir yıl için güncellenmiş almıyor, ancak kalite geri hazır olmak her zaman iyidir. Bu sosyal imleme siteleri düzenli olarak size gönderebilir trafik miktarını unutmamak için.
Genellikle, sosyal paylaşım etkinliği birkaç popüler sosyal imleme sitelerine sınırlı ve diğer sosyal imleme sitelerinden olası trafik çok özledim.
biz bu yazıda ve bu sosyal imleme sitelerine kaliteli backlink bir sürü oluşturmak gerekir belirli bir blog yazısı için gerçekten iyi bir pozisyon istiyorsanız, hızlı geri almak için gerçekten kullanışlı hale gelir.
Bazen bunun bir zaman alıcı bir süreç olabilir çünkü bütün bu siteleri ziyaret ve her makale göndermek mümkün değildir. blog yazısı anında bir destek alır böylece Ancak, biz kesinlikle tüm yüksek page rank sosyal imleme siteleri kapsayacak şekilde çalışmalısınız.
Bu yazı sitenizin başarısında çok önemli bir rol oynayabilir 250'den fazla sosyal imleme siteleri topladık, ben bu liste yararlı bulacağınızı umuyoruz.
Eğer sosyal imleme sitelerine sitenize göndermek için Devam etmeden önce, size sık sık çok fazla bağlantı yayınlayarak bu sitelerde spam çok fazla yaparsanız siteniz, bu sosyal ağlar tarafından yasaklı alabilirsiniz anlamak gerekir.
Yani, sorumlu bunu ve siz de güvenilirliğini artırmak ve takipçisi tabanını artırmak için yardımcı olacaktır kendi blog ile birlikte diğer kaynaklardan değerli içerik göndermek yanı sıra diğer blogcular ile yeni bir ilişki yapmak emin olun.
Eğer, Storify, Tumblr, Delicious vb BT, en azından Twitter, Facebook, Pinterest, Google+ gönderebilirsiniz emin olun Listede belirtilen tüm sitelere yazı göndermek Scoop mümkün değilse
Isterseniz de, popüler sosyal medya sitelerine, sosyal paylaşım işlemini otomatik , biz zaten halletmek için araçlar dışarı listeledik.
Bu listede belirtilen takip yapmak, sosyal imleme siteleri geçiyor başlamadan önce, ben kaliteli bir kullanmak öneririm sosyal paylaşım WordPress eklentisi , kullanıcıların sosyal medya sitesinde içerik paylaşmak için yapmak sitenizde. Ziyaretçiler tarafından paylaşılan haberler, bu sosyal medya sitelerinden olası trafik canlı ve taze içerik tutacak.
Ayrıca, sosyal paylaşımın iyi bir sayı arama motorları, sosyal sinyale çok önem vermek, çünkü Google gibi arama motoru iyi bir sıralama elde etmek içeriğinizi yardımcı olacaktır. Ben böyle bir kalite eklenti kullanmak için tavsiye ederim Monarch bu eklenti size modern özellikleri, büyük paylaşım düğmeleri tasarımı ve farklı yerleşim seçenekleri sunar çünkü sosyal medya paylaşım seçeneği olarak.
Eğer Monarch gibi bir eklenti kullanıyorsanız, sosyal paylaşım için resimlerinizi optimize etmeyi unutmayın;Görüntülerde bir kullanıcı hover onlar size çok fazla trafik gönderebilirsiniz Pinterest gibi siteler ile görüntüyü paylaşmak için kullanabileceğiniz paylaşım düğmelerini göreceksiniz zaman kolayca günlüğü gönderileri içinde görüntüleri optimize edebilirsiniz.
Yasal Uyarı:  Listede belirtilen tüm siteler takip yapmak değildir ve birçok hayır takip düzenli takip edilmeyen do takip olur. Yani, siteyi kullanmadan önce kendiniz kontrol etmek ve site takip yapmak olup olmadığından emin olun.